Laatste kans op wonen in Zwaluwhof!

17 juni 2024

De verkoop van project Zwaluwhof is in volle gang en bijna alle woningen zijn verkocht en/of staan onder optie.

Er zijn nog enkele beschikbare levensloopbestendige woningen te bemachtigen, zoals bouwnummer 9, Type Voornse Parel. Deze semi-bungalow is de ideale woning wanneer u nu of in de toekomst gelijkvloers wilt wonen.

Type Voornse Parel is een tweelaagse woning met een zeer ruime living met open keuken en een heerlijke onderhoudsvriendelijke tuin met ligging op het noordwesten. Op de eerste verdieping heeft de woning drie slaapkamers, een complete badkamer en grote was- en techniekruimte. Wilt u liever een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan is dat mogelijk en kiest u voor één van de indelingsvarianten. Zo kunt u zorgeloos en comfortabel (blijven) wonen in Zwaluwhof.

Ziet u uzelf hier wel wonen? Neem dan nu contact op met één van onze makelaars of bekijk het aanbod in de woningzoeker.

Inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht. Door uiteenlopende redenen komen er soms woningen terug in verkoop. Houd daarom de woningzoeker in de gaten. Heeft u zich al eerder ingeschreven maar bent u toen niet ingeloot? Dan staat u op de reservelijst en nemen de makelaars contact met u op zodra er een woning beschikbaar is. U kunt zich nog aanmelden als reserve kandidaat door telefonisch contact op te nemen met één van onze makelaarskantoren. Voor de rijwoningen is de reservelijst inmiddels definitief gesloten. Inschrijven via de website is niet meer mogelijk.

Delen

2024-06-17T11:41:24+00:00