Oostvoorne

Goed nieuws over Zwaluwhof Oostvoorne!

23 december 2021

MET VEEL PLEZIER STUREN WIJ U DE EERSTE DIGITALE NIEUWSBRIEF
Op een prachtige locatie in het centrum van Oostvoorne verrijst Zwaluwhof. Een duurzame en klimaat adaptieve nieuwbouwwijk, bestaande uit circa 71 energieneutrale koopwoningen. Zwaluwhof is ruim opgezet met volop ruimte voor groen en water. Een nieuwe wijk ingepast in de bestaande omgeving. Zwaluwhof biedt een grote diversiteit aan woningtypen met o.a. betaalbare (starters)woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook worden er levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Met de variatie in bebouwing wordt Zwaluwhof een kleinschalige nieuwbouwwijk voor iedereen, van jong tot oud.

GOED NIEUWS!
Op 21 december jl. ondertekenden de gemeente Westvoorne en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars & Bouwers de overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 71 nieuwbouwwoningen in Oostvoorne. Een inbreidingslocatie waar met zorg en communicatie met belangenpartijen en directe omwonenden een nieuwe wijk tot stand wordt gebracht.

PLANNING
Wij doorlopen nu samen met de gemeente Westvoorne de volgende stappen in de bestemmingsplanprocedure. Parallel aan deze procedure, brengen wij het plan in gereedheid voor start verkoop. In januari 2022 wordt het ontwerp bestemmingsplan ter inzage gelegd. De vaststelling van het bestemmingsplan verwachten wij medio 2022, daarop volgend de start verkoop in het derde kwartaal van 2022.

WIJ WENSEN IEDEREEN MOOIE FEESTDAGEN TOE!

Blijf de laatste ontwikkelingen over Zwaluwhof Oostvoorne volgen via onze nieuwsbrieven en de projectwebsite voor aanvullende informatie.

Delen

2023-05-17T07:47:13+00:00